Theoretical Aspects of Financing Higher Education - Vališová, Daša, 1982-
Determinácia charakteru vzdelávania. Dôvody intervencie štátu do vysokoškolského vzdelávania. Finančná účasť študentov na nákladoch spojených s ich vzdelávaním.