K úlohe imidžu vzdelávacej inštitúcie v marketingovej komunikácii - Szarková, Miroslava, 1951-
Vymedzenie imidžu vzdelávacej inštitúcie a jeho miesto a úlohy v marketingovej komunikácii. Analýza imidžu vzdelávacej inštitúcie. Výsledky prieskumu, ktorého cieľom bolo zistiť, ktoré faktory tvoria imidž vzdelávacej inštitúcie, či umocňujú komunikačné nástroje významnosť jednotlivých faktorov imidžu vzdelávacej inštitúcie, aká je komunikačná sila faktorov imidžu vzdelávacej inštitúcie v rozhodovacom procese potenciálnych zákazníkov vzdelávacej inštitúcie.