Investičné bubliny boli, sú a vždy aj budú - Škriniar, Pavel, 1979-
S Marekom Kudzbelom, predsedom predstavenstva a generálnym riaditeľom FIMEX Capital o. c. p., a.s. o diferenciácii, diverzifikácii a nových technológiách.