Klienti budú využívať služby vzdelanejších sprostredkovateľov zákon stanovuje minimálne požiadavky na jednotlivé stupne odbornosti - Škriniar, Pavel, 1979-
Zákon a požiadavky stupňa odbornosti. Kvalitu finančných sprostredkovateľov, vedomostnú úroveň a odbornú prax kontroluje Národná banka Slovenska. Priebežné dopĺňanie odborných vedomostí. Certifikované skúšky a stupne vzdelávania. Zodpovednosť a spoľahlivosť. Profesionálne finančné služby a spokojní klienti.