Obchody a ziskuchtivosť škodia planéte - Sotník, Alexander
Výsledky vedeckého bádania sú známe - zemeguľa sa otepľuje. Verejná, vedecká a politická zhoda v tom, že treba urýchlene podniknúť kroky na zvrátenie nepriaznivého vývoja klímy. Najvážnejšiu hrozbu pre ekosystémy Zeme predstavujú priemyselné korporácie. Farizejstvo lobistických skupín. Medzinárodný obchod s klímou.