Predaj prostredníctvom internetu - Mištík, Richard
Rast významu internetovej prezentácie a predaja prostredníctvom internetu. Vlastná internetová stránka hotela. Spolupráca s internetovou cestovnou agentúrou - nepriamy on-line predaj. Priame a nepriame náklady súvisiace s nepriamym on-line predajom. Zmluva o spolupráci - na čo je potrebné v zmluvách dávať pozor. Konkurencia.