F & B - Maceášiková, Magdaléna
Food & Beverage - oddelenie reštaurácie a baru - v hoteli. Identifikácia cieľovej skupiny ako prvotný krok k dobrému fungovaniu hotelovej reštaurácie a baru. Riadenie hotelovej reštaurácie. Organizácia práce. Jedálny lístok - menu. Kvalitná obsluha a systémy obsluhy. Room service. Správne stolovanie. Čaro atmosféry.