Majetok a životný cyklus: sociálne a demografické faktory majetok domácností a jeho štruktúra - Baláž, Vladimír
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Prieskum majetku v austrálskych domácnostiach. Veľkosť majetku a spoločenské vrstvy. Teória životného cyklu a ekonomického života. Sociálne a demografické faktory. Riziká spojené so štruktúrou majetku v Austrálii.