Politika v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci - Karkalíková, Marta
Systém manažérstva bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Integrovaný systém manažérstva - vhodný spôsob systému riadenia, ktorý zohľadňuje nielen kvalitu všetkých procesov v organizácii, ale aj prístup organizácií k životnému prostrediu, bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Normy ISO.