Dobrý dlžník a veriteľ sa nájdu na požičanie peňazí nemusí slúžiť len banka - Baláž, Vladimír
Firma Zopa a pôžičková platforma P2P (tzv. peer-to-peer). Internetové siete a pravidlá klasických úverových inštitúcií. Párovacie systémy Zopa. Manažment informácií a vypracovanie úverových retingov. Zmluvné vzťahy medzi veriteľmi a dlžníkmi. Platobná schopnosť. Výnosy a poplatky. P2P platformy vo svete. Pôžičky v Zope, alternatíva bánk.