Vybrané aspekty bezpečnosti prepravných obalov z logistického a environmentálneho hľadiska - Knošková, Ľubica, 1965-
Požiadavky na prepravné obaly pre spotrebný tovar dlhodobej spotreby z hľadiska bezpečnosti produktu. Autorka sa zameriava na prepravné obaly využívané v automobilovom priemysle vzhľadom na vysokú dôležitosť automobilového priemyslu pre ekonomiku a rozvoj logistiky v SR. Analýzy bezpečnostných aspektov námorných a leteckých kontajnerov a prepravných obalov na malé diely. Analýza environmentálneho hľadiska pri povrchovej úprave prepravného tovaru vzhľadom na znečisťovanie zložiek životného prostredia a legislatívne požiadavky na meranie znečisťujúcich látok v technologických procesoch, pri ktorých vznikajú znečisťujúce látky.