Pozastavený tovar na trhu Slovenskej republiky za obdobie rokov 2000 až 2007 - Košútová, Tatiana, 1962-
Príčiny, ktoré predstavujú najväčší podiel na celkovom pozastavenom tovare na trhu SR Slovenskou obchodnou inšpekciou v období rokov 2000-2007.