Záujem o certifikáciu systémov manažérstva kvality neustále rastie - Krnáčová, Paulína, 1983-
Trendy vývoja počtu certifikátov doma i v zahraničí. Vývoj vydaných certifikátov v období rokov 2002-2007. Podiel jednotlivých oblastí sveta na celkovom počte vydaných certifikátov v rokoch 2002-2007. Vývoj počtu certifikátov na Slovensku v rokoch 1993-2000, 2002-2007, umiestnenie Slovenska medzi európskymi krajinami. Certifikované systémy manažérstva kvality na Slovensku.