Česko zjednocuje názov, Slovensko remodeluje - Hinková-Dibarborová, Andrea
Do konca júna t. r. bolo 56 predajní Hypernova v susednom Česku premenovaných na Albert hypermarket. Na Slovensku firma remodeluje s cieľom zefektívniť predaj. Hypernovy sa zmenšujú.