Aktuálna makroekonomická prognóza Ministerstva financií SR (jún 2009) - Machlica, Gabriel
Predpoklady prognózy - vonkajšie prostredie. Zhoršenie externého prostredia a jeho vplyv na domácu ekonomiku. Hlavné indikátory ekonomiky - prognózy MF SR. Hodnotenie prognózy.