Prognózy Českej národnej banky - Saxa, Branislav
Počiatočné podmienky, predpoklady a vyznenie prognózy pripravenej pre májové menovopolitické zasadnutie bankovej rady Českej národnej banky. Prognóza je doplnená o komentár údajov publikovaných po uzavretí prognózy a o vývoj úverov v poslednom období.