Dôsledky finančnej krízy v Poľsku - Gradzewicz, Michal
Hospodársky pokles v eurozóne. Zdroje rastu. Znižovanie HDP v Poľsku. Spomalenie rastu v podnikovom sektore. HDP a inflačné vyhliadky. Vývoj bankového sektora. Vyrovnávanie sa s krízou.