Zahoďte neefektívnosť za hlavu - Košťál, Daniel
Pracné objednávanie zásob pre každú predajňu osobitne by malo byť pre moderný maloobchodný reťazec minulosťou. Na trhu sú modernejšie, inteligentné, centralizované a hlavne automatizované riešenia. Softvér v obchode. Výhody automatizovaných riešení.