Menová politika ako jedna z príčin vzniku finančnej krízy - Nemec, Marián
Medzinárodný rámec menovej politiky.Tendencie vo vývoji peňažnej zásoby a inflácie. Vývoj HDP a kapitalizácie na burzách. Menová politika v prizme finančnej krízy.