Parciálne trendy a riziká globalizačných procesov - Jemala, Marek
Vybrané ukazovatele globálnej ekonomiky. Poradie krajín podľa indexu globalizácie. Kľúčové globálne ekonomické trendy a riziká v súčasnosti.