Hodnotenie inštitucionálnych faktorov a konkurencieschopnosti slovenskej ekonomiky - Melíšek, Richard
Hodnotenie a komparácia kvality inštitucionálneho prostredia v SR a konkurencieschopnosti ekonomiky SR tak, ako ju hodnotia svetové a medzinárodné inštitúcie. Index globálnej konkurencieschopnosti. Index rastu konkurencieschopnosti. Index konkurencieschopnosti podnikov. Celosvetový index konkurencieschopnosti. Inštitucionálne faktory. Podmienky podnikania (Doing Business). Kvalita verejnej správy (Governance Matters). Správa na podnikovej úrovni (Corporate Governance). Index vnímania korupcie. Index ekonomickej slobody.