Východiská a dopady súčasnej globálnej hospodárskej krízy v odvetví agropotravinárstva - Matoušková, Eleonóra, 1962-
Dopad súčasnej globálnej finančnej a hospodárskej krízy na ekonomiku SR. Poľnohospodárstvo a jeho špecifiká. Prejav súčasnej finančnej a hospodárskej krízy v odvetví agropotravinárstva SR. Podiel poľnohospodárstva a potravinárstva na zahraničnom obchode SR.