Aktuálne otázky dôchodkového systému v Slovenskej republike - Rievajová, Eva
Spôsoby realizácie dôchodkovej reformy na Slovensku. Prvý, priebežný dôchodkový pilier. Starobné dôchodkové sporenie. Výnosnosť dôchodkových fondov.