Ku koncepcii budovania "sociálnej Európy", sociálneho štátu a modelu sociálne orientovanej trhovej ekonomiky - Mihalik, Jozef
Úvahy a názory o sociálnom štáte. Koncepcie budovania "sociálnej Európy". Smerovanie sociálneho štátu. Finančná a hospodárska kríza ako nová situácia v politike práce sociálneho štátu.