Quality of life in Czech rural areas - Pospěch, Pavel
Meranie kvality života na českom vidieku. Pojem kvalita života. Pre každú zo siedmich identifikovaných dimenzií kvality života autori uvádzajú porovnanie vidieckej a nevidieckej populácie.