Samofinancovanie ako nástroj finančnej udržateľnosti mimovládnych neziskových organizácií - Beličková, Kornélia, 1966-
Poslanie mimovládnych neziskových organizácií. Základný princíp financovania - viaczdrojovosť. Externé a interné zdroje financovania. Samofinancovanie ako perspektívny nástroj na pokrytie finančných potrieb a zabezpečenie udržateľnosti organizácií tretieho sektora. Metódy samofinancovania. Príčiny obmedzeného podnikania neziskových organizácií. Medzinárodná nezisková organizácia NESsT - pomoc pre neziskové organizácie.