Zmeny v európskom poisťovníctve - Štěpánek, Lukáš
Štrukturálne zmeny v Európskom poisťovníctve. Transformačný proces v poisťovacom odbore. Zvýšenie konkurencie. Finančné výsledky poisťovní. Dôležité faktory medzinárodného prepojenia trhov. Proces internacionalizácie a cezhraničný obchod. Produktový mix a liberalizácia trhu. Vznik inovatívnych modelov. Dodávateľské reťazce a poistno-technické obchodné procesy.