Poplatky spojené s kapitalizačným sporením na dôchodok na individuálnych dôchodkových účtoch - Čambalová, Andrea
Problematika administratívnych nákladov a poplatkov súvisiacich so zabezpečovaním dôchodkových dávok. Meranie poplatkov, resp. taxonómia na hodnotenie poplatkov. Pojem Charge ratio - jeho komponenty. Poplatková politika vo vybraných krajinách.