Hodnotenie rizík verejných investičných projektov financovaných zo zdrojov finančnej pomoci Európskej únie - Čiernik, Anton
Úloha analýzy nákladov a prínosov pri financovaní verejných investícií. Analýza a hodnotenie rizík verejného investičného projektu.