Privátne bankovníctvo - Klimiková, Mária
Privátne bankovníctvo, služby pre bonitných klientov. Špecializovaní poradcovia. Ponuky na kľúč, luxusné finančné služby, komplexné správy. Nadštandartné a doplnkové privátne služby. Poskytovnie kvalitných nefinančných služieb. Wealth management Multi-Servis Family Office(MFO). Klientela kategórie "affluent". Potenciál privátneho bankovníctva a súčasná kríza.