Regulácia slovenského zdravotníctva - Drábeková, Mária
Zdravie ako spoločenská hodnota. Zdravotná starostlivosť ako špecifický ekonomický statok. Trhové zlyhania v zdravotníctve. Náklady v zdravotníctve. Regulácia minimálnej zdravotnej siete. Regulácia cien liekov, zdravotníckych pomôcok, dietetických potravín a výkonov. Regulácia marží u veľkodistribútorov a lekární. Regulácia hospodárskeho zisku poisťovní.