Odhad potenciálneho produktu slovenskej ekonomiky pomocou frekvenčného filtra - Hofreiter, Miloš, 1982-
Kategória potenciálneho produktu v modernej ekonómii. Najpoužívanejšie štatistické metódy odhadu potenciálneho produktu. Teoretické základy a praktická aplikácia metódy frekvenčného (Band-pass) filtra. Empirické výsledky odhadu potenciálneho produktu.