Cesta od absolventa k top manažerovi ? - Rampasová, Tereza
Riadenie a práca s absolventami. Vertikálny posun spoločností a rozvíjanie talentov. Horizontálny rast kariéry alebo objavenie samého seba. Strmý rast kariéry nie je neobvyklý.