Základy účetnictví - Dvořáková, Dana
Charakteristika výsledovky. Formáty výsledovky - horizontálny, vertikálny formát. Štruktúra výsledovky podľa US GAAP. Štruktúra výsledovky podľa IFRS. Štruktúra výsledovky v Českej republike.