Holding - podnikanie prostredníctvom skupiny podnikov - Harumová, Anna, 1955-
Kritéria združovania podnikov. Globalizácia. Formy a typy spoločného podnikania. Obchodné a dcérske spoločnosti. Holdingové režimy v Európskej únii. Štruktúra a efekt holdingových režimov. Základné ciele vytvorenia holdingu. Vlastníci a postavenie vedenia holdingu. Výsledky a zmluvy holdingovej spoločnosti.