Prevod obchodného podielu v spoločnosti s ručením obmedzeným - Dobšovič, Dušan
Prevod obchodného podielu v spoločnosti s ručením obmedzeným ako najčastejší spôsob zániku účasti spoločnosti s ručením obmedzeným za jej trvania. Zmluva o prevode obchodného podielu. Dôsledky prevodu obchodného podielu. Účtovný a daňový dopad prevodu podielu. Ilustračné príklady.