Vplyv spotrebnej dane z liehu na spotrebu - Kitová, Denisa, 1983-
Daňové zaťaženie liehu a spotreba liehu na Slovensku. Sadzby spotrebnej dane z liehu v krajinách Európskej únie. Vývoj výnosu zo spotrebnej dane z liehu na Slovensku. Štruktúra spotreby alkoholu na Slovensku na jedného obyvateľa (2002-2006). Ukazovateľ cenová elasticita - vyjadrenie vplyvu spotrebnej dane z liehu na konečnú spotrebu.