Fiškálny dohľad Európskej únie - Kristeľ, Marián
Pakt stability a rastu ako základný prvok fiškálneho dohľadu Európskej únie nad členskými krajinami. Ustanovenia, ktoré nariadenie o fiškálnom dohľade obsahuje. Dlhodobá fiškálna udržateľnosť. Klasifikácia členských štátov EÚ do nízko rizikových, mierne rizikových a vysoko rizikových skupín. Dlhodobá udržateľnosť verejných financií ako hlavný cieľ fiškálnej politiky Európskej únie.