Problémy financovania zdravotníctva vo vyspelých krajinách a na Slovensku - Kuchta, Ľuboš
Všeobecné trendy vo financovaní zdravotníctva. Príčiny zvyšujúcich sa výdavkov na zdravotníctvo. Špecifické problémy financovania zdravotníctva na Slovensku. Vysoké výdavky na lieky a vysoká spotreba liekov. Vnútorné zadlžovanie systému. Nízky podiel zdravotníctva na HDP.