Rentabilné investície - pre biznis i pre život - Burák, Emil
Racionálne a iracionálne konanie podnikateľov. Ako správne investovať peniaze. Členenie investícií. Finančná situácia a sebadisciplína. Kapitál, know-how, klienti. Investovanie do rozvoja firmy (tzv. high-technology). Vedomostný manažment (selfknowledgemanagement). Referencie a reklama. Podnikanie, podnikatelia, trh.