Inovácie 7. Rámcového programu - Pelegrinová, Lenka, 1983-
Zhodnotenie efektívnosti inovatívneho programovania v programovacom období 2007-2013, vrátane reformy štrukturálnych fondov, pre konečných príjemcov štrukturálnej pomoci. Práca využíva ako hlavné vedecké metódy ekonomickú analýzu a komparáciu.