Cudzia mena na účtoch pohľadávok a záväzkov v podvojnom účtovníctve - Feketeová, Renáta, 1974-
V súvislosti so zmenou meny došlo v celej právnej úprave v SR k zmenám orientovaným na premenu slovenskej meny - slovenskej koruny na menu euro, nevynímajúc ani účtovníctvo a s ním súvisiace zákony a nižšie právne normy. Zmena vo zverejňovaní kurzu cudzej meny. Všeobecne o vzniku kurzových rozdielov. Ilustračné príklady.