Predpokladaný výnos spotrebnej dane z minerálneho oleja po zavedení eura - Lajzová, Barbara
Zavádzanie alternatívnych zdrojov motorových palív a forma ich daňového zvýhodnenia v Slovenskej republike. Primiešavanie biopalív do motorových palív a ich priamy vplyv na cenu motorových benzínov a nafty. Problematika zdaňovania biopalív upravená zákonom č. 98/2004 Z.z. o spotrebnej dani z minerálneho oleja v znení neskorších predpisov. Príjmy štátneho rozpočtu zo spotrebnej dane z minerálneho oleja. Zavedenie eura v SR - strata možnosti znižovania ceny motorových benzínov a nafty z dôvodu kurzových rozdielov.