Podnikové kombinácie podľa novelizovaného IFRS 3 - Parišová, Renáta, 1977-
Identifikácia podnikovej kombinácie podľa IFRS 3 (2008). Pôsobnosť IFRS 3 (2008). Metóda účtovania podnikových kombinácií podľa IFRS 3 (2008). Dokončenie prvotného účtovania podnikovej kombinácie.