Ochrana registratúrnych záznamov a AD čo po nás ostane? - Munková, Mária
Svedectvá a dôvody archivácie. História. Priestory, spôsob a čas ochrany dokumentov. Zákon č. 395/2002 Z.z, vyhláška č.628/2002 Z.z. Kvalita archívu a registratúrneho strediska. Archívne a kultúrne dedičstvo Slovenskej republiky. Podnikateľské aktivity a ochrana informácií. Registratúrne a archívne záznamy.