Approaches of management styles - Bordean, Ioan
Význam manažmentu a osoby manažéra pre úspešné fungovanie firmy. Rozličné varianty typov manažérov a štýlov manažmentu v špecializovanej literatúre. Typy manažérov podľa rôznych kritérií.