Povinná dokumentácia pri transferovom oceňovaní - Harumová, Anna, 1955-
Pojem oceňovanie. Vymedzenie a základné pravidlá transferového oceňovania. Metódy transferového oceňovania. Legislatívna úprava na Slovensku. Ilustračné príklady.