Audit a audítorstvo ako špecifická profesia a činnosť - Maděra, František
Otázky činnosti audítora pri overovaní účtovnej závierky - finančných výkazov - výkonu auditu ako výrazne normalizovanej činnosti účtovných odborníkov, ktorá je vymedzená jednak predmetom auditu, ale i metódami, postupmi a technikami práce audítora (audítorskými procedúrami).