Novelizácia IFRS 7 - rozšírenie požiadaviek na zverejnenie reálnej hodnoty a rizika likvidity - Mokošová, Daša, 1979-
IASB vydala 5. marca 2009 novelizáciu IFRS 7 Finančné nástroje: zverejňovanie, ktorá je účinná spätne už od 1. januára 2009. Skoršia aplikácia je povolená, ale nie požadovaná. Informácia o aplikácii novely.