Špecifiká dlhodobého nehmotného majetku - Moravcová, Katarína
Dlhodobý nehmotný majetok - pojem. Všeobecné zásady pre členenie majetku a dlhodobý majetok. Účtovanie o dlhodobom nehmotnom majetku. Oceňovanie dlhodobého majetku a zákon o účtovníctve. Oceňovanie dlhodobého majetku a postupy účtovania. Odpisovanie dlhodobého nehmotného majetku. Účtovanie obstarávania dlhodobého nehmotného majetku. Účty dlhodobého nehmotného majetku. Spoločné prípady účtovania dlhodobého majetku. Opravné položky k dlhodobému majetku a normy ich upravujúce.